Головна  →  Оголошення  →  11 квітня 2024

До уваги надавачів соціальних послуг в місті Києві! Розпочато процес визначення потреб жителів Печерського району міста Києва у соціальних послугах на 2024 рік!

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 «Про організацію надання соціальних послуг» та наказу Міністерства соціальної політики України від 19.04.2023 № 130-Н «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці/територіальної громади у соціальних послугах» (далі – Порядок) розпочато процес визначення потреб жителів Печерського району міста Києва у соціальних послугах на 2024 рік.

Звертаємо увагу всіх суб’єктів, що надають соціальні послуги на території Печерського району міста Києва та інформація про яких внесена до Реєстру надавачів та отримувачів соціальних послуг:

* просимо до 15 травня 2024 року проаналізувати та подати до управління соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації інформацію згідно з додатком 8 Порядку.

Ознайомитися із Порядком можна за посилянням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1169-23#Text 

У разі виникнення питань просимо звертатися до управління соціального захисту населення Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: вул. Цитадельна, 4/7, тел. 280 28 32 або на електронну адресу: [email protected]

Відповідальна особа в управлінні – начальник відділу координації суб’єктів, що надають соціальні послуги Юлія Дударенко.

Перейти до спискуВерсiя для друку