Головна  →  Новини  →  28 березня 2024

Відбулося виїзне скликання районної комісії з питань ТЕБ та НС щодо надзвичайної ситуації, що виникла на схилі між житловими будинками по вул. В. Тютюнника, № 5 та № 5-Б

28 березня, під головуванням першого заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолія Коржа, було проведено місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Печерської райдержадміністрації щодо надзвичайної ситуації, що виникла унаслідок зсуву ґрунтів на схилі між житловими будинками по вул. В. Тютюнника, № 5 та № 5-Б, причиною якого стала аварія на водопровідній мережі та надмірне насичення ґрунтів схилу водою.

До участі були залученні представники Управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської райдержадміністрації, відділу контролю за благоустроєм Печерської РДА, відділу муніципальної безпеки Печерської РДА, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району м. Києва», КП по утриманню зелених насаджень Печерського району, ПрАТ «АК «КИЇВВОДОКАНАЛ» та фахівці КП «СУППР».

Учасниками було проведено візуальний огляд схилу та виявлено деформації і тріщини в ґрунтах на зсувній ділянці, що провокує подальший розвиток зсувного процесу.

У результаті, Комісією надано вказівки відповідним структурним підрозділам та комунальним службам щодо проведення невідкладних заходів з недопущення подальшого розвитку аварійної ситуації.

Перейти до спискуВерсiя для друку