Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2020

В Печерській РДА відбулося засідання Громадської ради району для обговорення актуальних питань


30 вересня в приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відбулося чергове засідання Громадської ради при Печерській РДА.

У засіданні взяли участь перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Корж, керівники управління житлово-комунального господарства та будівництва Печерської РДА, КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району» та житлово-експлуатаційних дільниць.

Основною темою засідання стало обговорення стану підготовки житлових будинків та закладів соціальної сфери Печерського району до опалювального сезону 2020-2021 рр. Комунальні служби Печерська відзвітували про хід виконання робіт з підготовки господарства району до зими.

Найбільш гострим стало питання будівництва, що спричинює появу тріщин на стінах та перебої з електроенергією у сусідньому житловому будинку № 4 на вул. Левандовській. Районні служби Печерського району разом з Громрадою розглянули шляхи вирішення даної проблеми місцевих мешканців.

Наприкінці робочої зустрічі представники громади та Печерської райдержадміністрації домовилися про продовження активного діалогу та співпраці.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку