Головна  →  Новини  →  22 вересня 2020

У Печерській РДА розглянули питання щодо надання комплексної соціальної допомоги сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах


22 вересня під головуванням заступника голови Печерської РДА Анатолія Невмержицького відбулося засідання робочої групи з питань взаємодії суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах.

На засіданні робочої групи виконувач обов’язків директора центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ніна Довгуша доповіла, що на обліку у Центрі станом на 22 вересня 2020 року перебуває 170 сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Під соціальним супроводом  перебуває 76 сімей, в яких виховується 89 неповнолітніх  дітей, 8 сімей отримали комплекс послуг з медіації - допомоги у розв’язанні конфліктів таким чином, щоб обидві сторони могли самостійно обрати варіант рішення, який би задовольняв інтереси і потреби усіх учасників конфлікту.

Також учасники робочої групи заслухали звіт Служби у справах дітей та сім’ї про проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок».

Довідково:

Якщо у Вас склалися напружені відносини у родині та Ви не можете самостійно їх вирішити, звертайтеся до Печерського районного у м. Києві Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та отримайте безоплатні послуги психолога, юриста та соціального педагога.

Телефони для звернень: 529-71-94, 529-42-30.

Перейти до спискуВерсiя для друку