Головна  →  Новини  →  14 серпня 2020

На Печерську продовжуються перевірки ресторанів, закладів торгівлі та побутового обслуговування на дотримання карантинних умов


Щоденно, на території Печерського району, дві групи контролю за дотриманням карантинних умов продовжують перевірки закладів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення та ринкової мережі району.

До складу груп входять представники відділу торгівлі та споживчого ринку, контролю за благоустроєм, охорони здоров’я, з питань цивільного захисту району, Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві, КП «Муніципальна охорона» та Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

Так, у період з 10 до 14 серпня 2020 представниками спільних робочих груп здійснено перевірку у 26 закладах на предмет дотримання карантину людей, санітарно-гігієнічних норм, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

За результатами перевірки складено 3 адміністративні протоколи за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Закликаємо усіх підприємців та громадян бути свідомими та не наражати один одного на небезпеку. Протидія хворобі – наша спільна громадянська відповідальність!

Перейти до спискуВерсiя для друку