Головна  →  Новини  →  1 липня 2020

Віталій Кличко: «Матеріальну допомогу на відновлення документів отримали вже 115 постраждалих мешканців будинку на Позняках, де стався вибух»

Матеріальну допомогу на відновлення документів отримали вже 115 постраждалих мешканців будинку на Позняках, де стався вибух. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Місто, як може, допомагає постраждалим внаслідок цієї трагедії. Минулого тижня ми ухвалили рішення надати, разом із фондом «Майбутній Київ», додаткову матеріальну допомогу готівкою. Ці гроші потрібні людям, насамперед, на відновлення документів. Допомогу вже отримали 115 людей, які мешкали в будинку», – сказав Віталій Кличко.

Він пояснив, що термінове відновлення документів необхідне мешканцям, у тому числі і для отримання матеріальної компенсації, яку надає місто. Мер Києва нагадав, що всі постраждалі родини отримають від 50 до 100 тисяч гривень. Пакет документів на цю компенсацію вже подали 20 сімей. І отримають кошти сьогодні‑завтра.

«Також Київ надасть допомогу для ремонту в квартирах, що отримають постраждалі мешканці. Я вчора ввечері зустрічався з людьми, які мешкають зараз в інтернаті на Харківському шосе або в родичів. Спілкувався з ними», – додав Віталій Кличко.

Він також показав відео своєї зустрічі з постраждалими мешканцями.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку