Головна  →  Новини  →  22 січня 2019

Павло Бабій провів термінове засідання комісії ТЕБ та НС у зв’язку з погіршенням погодних умов

Сьогодні, 22 січня, перший заступник голови Печерської райдержадміністрації Павло Бабій провів термінове засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС за участю керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств району у зв’язку з погіршенням погодних умов. Фотозвіт

За даними Українського гідрометеорологічного центру 23 та 24 січня 2019 року очікується суттєве ускладнення погодних умов, а саме: значний сніг (приріст снігового покриву 10-15 см, місцями до 20 см). Ускладнення погодних умов відповідають першому (жовтому) рівню небезпечності.

Комунальні служби Печерського району будуть працювати у цілодобовому режимі. Наразі 70 одиниць спецтехніки готові розчищати сніг у посиленому режимі, а підприємства в повному обсязі забезпечені посипковими та паливо-мастильними матеріалами.

З метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій на території Печерського району міста Києва, пов’язаних із ускладненням погодних умов, мінімізації їх негативних наслідків та оперативного реагування, Печерська РДА у разі необхідності буде залучати необхідні сили і засоби для забезпечення проїзду транспорту на автошляхах, ліквідації аварій у системах життєзабезпечення і відновлення енергопостачання.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій звертайтесь в Державну службу України з надзвичайних ситуацій за телефоном: 101 та 112 та у «чергову службу 05 Печерського району» за телефоном: (044) 280 66 66. 

Звертаємо увагу водіїв скористатися альтернативними шляхами для безпечного проїзду автотранспорту та оминати ускладнені дільниці проїзду, підйоми та спуски, зокрема:

- вул. Шовковича (від вул. Басейної до вул. Лютераснької);

- вул. Лаврська (від вул. Староноводницької до вул. Цитадельної).

Перейти до спискуВерсiя для друку