КМДА Київська міська державна адміністрація


15 лютого 2016

Двом онкохворим дітям безкоштовно відновлять щелепу завдяки небайдужості влади та міжнародної спільноти

Двом онкохворим дітям безкоштовно відновлять щелепу завдяки небайдужості влади та міжнародної спільноти

15 лютого 2016 року в рамках міжнародного співробітництва представник Президента України в Печерському районі міста Києва Сергій Мартинчук взяв участь в офіційній передачі унікальних індивідуальних імплантатів, виготовлених за новітньою 3-D технологією в США (вартістю близько 100 000 євро), для проведення операції з реконструкції та відновлення щелепи у двох дітей з Одеської та Хмельницької областей. Фотозвіт.

Передачу імплантатів, а також новітніх хірургічних інструментів та професійного спеціалізованого фотоапарату для зняття процесу операції і подальшої реабілітації, здійснили представники Rotary Club – кваліфіковані хірурги з Бразилії.

Передача здійснилася в рамках програми «Впровадження новітніх технологій в хірургічному лікуванні дітей із захворюванням щелепно-лицевої ділянки» та міжнародного співробітництва Печерської райдержадміністрації з містом Санліс (Франція), Rotary Club (Бразилія) та Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця разом із Дитячою клінічною лікарнею №7 Печерського району м. Києва.

Окрім передачі імплантатів з хірургічним обладнанням, із числа представників делегації, професор Центру щелепно-лицевої хірургії Бразилії Сауль Богрес разом із колективом лікарів Дитячої лікарні №7 проведуть цієї неділі унікальні операції двом дітям, що мають патологію щелепи. Весь процес операції буде зафіксований на відео- та фотоматеріали. Результати операції будуть презентовані на Всеукраїнському рівні.

У заході також взяли участь:

-         представники адміністрації Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця;

-         представники кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицевої хірургії дитячого віку Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця;

-         адміністрація Дитячої клінічної лікарні №7 Печерського району м. Києва;

-         лікарі-стоматологи;

-         PEDRON Elizabeth – президент Rotary Club, доктор біології;

-         CLEROUT AUDEBRAND Michel, член комітету Rotary Club;

-         GARRET Jacqueline – почесний член Rotary Club;

-         Dr CASSAN Christophe – член Rotary Club, директор шпиталю;

-         M-m CASSAN – дружина, член Rotary Club;

-         TROUVE  Patricia, – член Rotary Club, суддя арбітражного суду;

-         TROUVE  Alain – член Rotary Club м. Санліс, консультант зі створення парків розваг (директор парку «Астерікс»);

-         AMIAUD  Violette – член Rotary Club, голова комітету «Побратимства Україна – Франція»;

-         AMIAUD  Jean-Paul – член Rotary Club м. Санліс.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.