Головна  →  Громадська рада  →  11 вересня 2013

Круглий стіл: «Стан впровадження соціального проекту «Картка киянина»»

5 вересня в приміщенні ради організації ветеранів Печерського району відбулась зустріч керівництва району з активом ветеранської організації, в рамках реалізації завдань і доручень Президента України щодо вирішення актуальних проблем регіону, а саме впровадження соціального проекту  «Картка киянина».


В своєму вступному слові голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сущенко С.М. наголосив на надзвичайній важливості даного соціального проекту, адже: «Картка киянина має на меті стати, фактично, основним документом киян, оскільки її функціонал майже безмежний: це і посвідчення особистості, і банківська картка, і електронне пільгове посвідчення, і дисконтна картка в мережах аптек та супермаркетів». Крім того, Сергій Миколайович повідомив, що на даний час головою Київської міської державної адміністрації Олександром Поповим уже презентована столичну модель страхової медицини як компонента проекту «Картка киянина» для громадських організацій афганців.

До присутніх також звернувся заступник голови Печерської райдержадміністрації О.Федоренко, який розповів про переваги соціального проекту та про статистику його впровадження на території Печерського району й міста Києва.  

В свою чергу начальник управління праці та соціального захисту населення Олена Федькевич детально розповіла ветеранському активу району щодо процедури оформлення Картки киянина, відповіла на запитання, які виникли під час бесіди.

Наприкінці зустрічі голова організації ради ветеранів району Володимир Брежинський висловив слова щирої подяки за плідну співпрацю з районною владою та запевнив, що ветерани району і надалі братимуть активну участь у житті району.
Перейти до спискуВерсiя для друку