Головна  →  Новини  →  31 серпня 2015

У суботу Сергій Мартинчук відвідав військово-патріотичний табір для дітей на базі Нацгвардії

У суботу Сергій Мартинчук відвідав військово-патріотичний табір для дітей на базі Нацгвардії

29 серпня 2015 року голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук, командування військової частини Нацгвардії України та голова громадської організації «РЕДЮЇТ» Вікторія Голуб у навчальному центрі «Старе» Національної гвардії України (Київська область) взяли участь в урочистому закритті 3-ї військово-патріотичної гри «Редюїт» для дітей та підлітків. Фотозвіт

Під час відвідування навчального центру, очільник Печерського району разом із дітьми відправилися на учбовий полігон Нацгвардії, де для дітей бригада військових провела теоретичне ознайомлення із зразками вогнепальної зброї та бойовою екіпіровкою військовослужбовців. Також, із юними патріотами провели заняття щодо заходів безпеки при поводженні зі зброєю, розбирання/збирання зразків стрілецької зброї, підготування до стрільби, порядок прицілювання, стрільби з пневматичної зброї.

Окрім цього, 16-річні майстри спорту міжнародного класу з карате, вихованці Федерації Годзю-рю провели для дітей майстер-класи. Наприкінці, пройшов конкурс «Кращий снайпер».

Після  навчань на полігоні, відбулося урочисте закриття третього військово-патріотичного збору-походу «Редюїт».

 Нагадаємо, що за ініціативи голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука на території навчального центру Нацгвардії України вже втретє відбуваються військово-патріотичні ігри для дітей та підлітків. Участь дітей у зборах-походах безкоштовна. Заходи проходять під гаслом «В єдності сила».

 

Перейти до спискуВерсiя для друку