КМДА Київська міська державна адміністрація


20 липня 2015

Сергій Мартинчук відвідав навчальний центр Національної гвардії України

Сергій Мартинчук відвідав навчальний центр Національної гвардії України

У минулі вихідні, 18 та 19 липня 2015 року, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук відвідав навчальний центр Національної гвардії України, де для дітей проводяться військово-патріотичні ігри «Редюїт». Фотозвіт

18 липня 2015 року очільник Печерського району  разом з командуванням навчального центру та  учасниками військово-патріотичної гри виїхали на навчальний полігон військового центру для ознайомлення із зразками вогнепальної зброї та бойовою екіпіровкою військовослужбовців. Також із юними патріотами провели заняття щодо заходів безпеки при поводженні зі зброєю, розбирання/збирання зразків стрілецької зброї, підготування до стрільби, порядок прицілювання, стрільби з пневматичної зброї. Наприкінці, відбувся конкурс «Кращий снайпер».

19 липня 2015 року за участі голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука, командира військової частини Нацгвардії України полковника Романа Леоновича, депутата Київської міської ради голови Печерської районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Михайла Терентьєва та голови громадської організації «РЕДЮЇТ» Вікторії Голуб відбувся урочистий захід з нагоди закриття другого військово-патріотичного збору-походу «Редюїт».

 Нагадаємо, що за ініціативи Сергія Мартинчука на території навчального центру Нацгвардії України з 15 по 19 липня 2015 року проходив другий у цьому сезоні безкоштовнийзбір-похід «Редюїт» для дітей та підлітків з Печерського району.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.