Головна  →  Новини  →  15 липня 2015

Юні патріоти Печерського району відправилися у 5-денний збір-похід разом із бригадою Нацгвардії

Юні патріоти Печерського району відправилися у 5-денний збір-похід разом із бригадою Нацгвардії

Сьогодні, 15 липня 2015 року, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук на території військової частини Національної гвардії України урочисто оголосив відкриття збору-походу «Редюїт» для дітей. Фотозвіт.

Починаючи з 15 липня поточного року і протягом п’яти днів поспіль, 40 юнаків та дівчат з Печерського району поринуть у світ військово-патріотичної гри, яка проходитиме під гаслом «В Єдності сила!» на території навчального центру Нацгвардії України.

На дітей чекають спортивні змагання, різноманітні навчальні заняття з початкової військової підготовки. Дітей навчать встановлювати намети, надавати першу медичну допомогу, працювати з компасом та топографічною картою, облаштовувати та маскувати окопи, обшукувати затриманих злочинців і знаходити заборонені предмети на місцевості, захищатись від зброї масового ураження та багато чого іншого.

Під час урочистого відкриття збору-походу Сергій Мартинчук, звертаючись до батьків, дітей та інших присутніх, наголосив на тому, що його ініціатива щодо запровадження подібних зборів, несе в собі не тільки патріотично-виховний характер, але містить аспект розвитку в дітях самостійної самодостатньої особистості з формуванням здорового і активного способу життя.

В урочистій церемонії відкриття також взяли участь представники бригади Національної Гвардії України, голова Печерської районної організації партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» депутат Київської міської ради Михайло Терентьєв та представники громадської організації «Гвардійське-військове товариство «Редюїт».

Від імені командира військової частини Національної гвардії України полковника Романа Леоновича грамотою за патріотизм, незламну громадську позицію щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України та активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді, дбайливу турботу з метою формування високих духовних, культурних і моральних якостей майбутніх захисників України урочисто нагороджено голову Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука.

Перейти до спискуВерсiя для друку