Головна  →  Інформація!  →  9 липня 2015

Довідка про підготовку районного господарства до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років станом на 08.07.2015 року

Розпорядженням Печерської райдержадміністрації «Про підготовку господарства району до осінньо-зимового періоду 2015/2016 років» від 02.06.2015 № 256 затверджені заходи КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва», зелених насаджень, шляхово-експлуатаційного управління, закладів управління освіти, культури та лікувально-профілактичних закладів щодо підготовки житлових будинків та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2015/2016 року та забезпечення їх виконання в термін до 25.09.2015 року, в яких передбачені заходи по ремонту покрівель, фасадів та внутрішньобудинкових інженерних мереж, відновлення теплоізоляції трубопроводів гарячого водопостачання, опалення, герметизація інженерних вводів у будинки, придбання термометрів, повірка манометрів, заготівля протиожеледних матеріалів, підготовка снігоочисної техніки та інше.

Вказаним розпорядженням створено оперативний районний штаб для здійснення постійного контролю за підготовкою підприємств, установ і організацій до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 року,  до складу якого ввійшли всі служби району.

Відповідно до вищевказаного розпорядження на засіданнях штабу заслуховуються звіти керівників відповідних служб райдержадміністрації про виконання  підприємствами, установами, організаціями, які перебувають у їх підвідомчій належності, заходів щодо підготовки господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2015/2016 років.

За даними КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» на даний час  житловий фонд комунальної власності підготовлено на 50% (339 житлових будинків комунальної власності, зокрема:
-  перевірено та підготовлено системи теплопостачання у 339 житлових будинках,
-  перевірено та відновлено герметизацію 2576  інженерних вводів;
-  виконано частковий ремонт систем централізованого ГВП в 6 житлових будинках;
-  виконано частковий ремонт систем централізованого опалення в 7 житлових будинках та промито системи центрального опалення у 256 житлових будинках;
- відремонтовано та замінено 490 пог.м ізоляції трубопроводів ГВП та ЦО у підвалах, на горищах та техповерхах у 20 житлових будинках;
-  відремонтовано 5 електрощитових та 295 пог.м внутрішньобудинкових електромереж;
-  відремонтовано 380 кв.м покрівель 10 житлових будинків та відремонтовано 35 пог.м стиків стінових панелей;
-  заготовлено 178 лопат, 114 скребків та 263 т посипкового матеріалу (138 т піску та 125 т солі).
-  Загальні обсяги коштів на виконання підготовчих та ремонтних робіт у житловому фонді комунальної власності, які станом на 08.07.2015 використано КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району міста Києва» становлять 546,0 тис.грн.
 
КП ШЕУ Печерського району виконано наступні роботи:

- поточний ремонт  вулично-шляхової мережі району – 14,03 тис.кв.м.  (194,9%);
- підготовлено техніки до роботи  в зимовий період -39 одиниць (88,6%);
-заготовлено шанцевий інструмент (в тому числі лопати) для прибирання снігу:  80   один. (40%);
- заготовлено  протиожеледних матеріалів ( технічної солі )- 800  тон
(залишок з минулого періоду) при плані 3400тон, що становить 23,5%.
        
За даними управління освіти Печерської райдержадміністрації, до осінньо-зимового періоду 2015-2016 років підготовлено 15 шкіл та 15 дитячих садків.
 
За даними управління охорони здоров’я Печерської райдержадміністрації на даний час в лікувально-профілактичних закладах районного підпорядкування  проведено наступні роботи:

- Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Печерського району м. Києва за адресою: пров. Інженерний,4/6 - виконано поточний ремонт приміщення на загальну суму 300 тис.грн., а саме: замінено покриття підлоги з утепленням; утеплені стіни, вікна, двері; відремонтовано електрообладнання та сантехніку; відремонтовано сходи та зовнішні накриття над сходами.
- Амбулаторія №10 за адресою: вул. Цитадельна,5/9 - виконано поточний ремонт на загальну суму 150 тис.грн., а саме: відремонтовано вхідну групу дверей, замінено двері тамбуру на металопластикові; замінено і утеплено підлогу 2-х кабінетів;  відремонтовано зовнішнє накриття над сходами.
- Поліклініка № 1 за адресою: вул. І.Мазепи,2 - виконується поточний ремонт приміщень будівлі, зокрема ремонт внутрішньобудинкових електромереж та тепломереж, сантехніки на суму - 568 тис.грн.
- КНП «КДЦ»за адресою:  вул.Підвисоцького,13 – виконано роботи по заміні вікон на суму 46 тис.грн.  В підвальному приміщенні будівлі проведено теплоізоляцію труб, замінено регістри на суму 36 тис.грн.

В медичних закладах,  підпорядкованих Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації проведено наступні роботи:
- Олександрівська клінічна лікарня на вул. Шовковична, 39/1 – виконано ревізію засувок вентилів, обстежено теплопункти, проведено очистку теплообмінників, здійснено часткову заміну  трубопроводу (88 м.пог.).
 -  Київська міська клінічна лікарня №12 за адресою: вул. Підвисоцького, 4А – відремонтовано частину покрівлі головного корпусу.
- Київська міська клінічна лікарня № 17 за адресою:  пров. Лабораторний, 14 – проведено повірку манометрів (76 шт. на суму 4,2 тис.грн.); виконано проектні роботи на суму – 30,0 тис. грн по підключенню незалежного джерела живлення; придбано інвентар для прибирання снігу, посипковий матеріал (пісок).  
- Київський міський пологовий будинок № 1 за адресою: вул. Арсенальна, 5 - проведено повірку манометрів (40 шт. на суму 2,3 тис.грн.).
- Перинатальний центр м. Києва за адресою: вул. Предславинська, 9 підготовлено до опалювального періоду. При виділенні коштів з міського бюджету буде проведено частковий ремонт покрівлі;
- Київський міський психоневрологічний диспансер № 2 – проводяться роботи по підготовці бойлеру;
- Головний військово-медичний клінічний центр «Головний військовий клінічний госпіталь Міністерства Оборони України (вул. Госпітальна, 18) – стан готовності закладу до опалювального сезону – 40 %.
           
           Згідно інформації відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини райдержадміністрації, на даний час у Дитячій музичній школі № 4 за адресою:

- вул. Бастіонна, 5А виконано роботи по утепленню вікон, дверей, встановлено випромінювальні екрани з фольги за батареями;
- в дитячій музичній школі № 10 по вул. Червоноармійській, 75 вжиті заходи по очищенню грязьовиків, опломбовані звужуючі пристрої системи опалення та гарячого водопостачання.

В будівлі Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945» виконано ремонт запірної арматури в адмінкорпусі.

Управління житлово-комунального
господарства та будівництва

Перейти до спискуВерсiя для друку