Головна  →  Новини  →  3 червня 2015

Міжнародний день захисту дітей на Печерську

Міжнародний день захисту дітей на Печерську

2 червня 2015 року Печерським районним у м. Києві центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено захід з нагоди відкриття відпочинково-культурологічної програми при клубах за місцем проживання Печерського РЦСССДМ та Міжнародного дня захисту дітей.  Свято відбулося на території скверу ім. М. Заньковецької.  Фотозвіт.

У заході взяли участь понад 200 дітей – це вихованці клубів за місцем проживання, учні ЗОШ №47, а також діти з інвалідністю.

Заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький привітав усіх учасників свята, побажав дітлахам веселих канікул, гарного відпочинку та нових вражень та нагородив за сумлінну працю подяками голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації педагогів-організаторів клубів за місцем проживання.

Для дітей та гостей свята відбувся святковий концерт за участю вихованців клубів за місцем проживання, а потім  - квест –станційна гра для команд вихованців клубів за місцем проживання та учнів ЗОШ №47. Також усі охочі могли оглянути  виставку творчих робіт дітей.

Під час гри команди виконували завдання, які отримували на 10 ігрових станціях: «Правила дорожнього руху», «Казка», «Щастя», «Права дитини», «Спорт», «Угадай-ка»,  «Патріот», «Зіпсований телефон», «Хай лунає пісня на добро», «Файна Юкрайна». У кожній команді були особливі учасники - діти з інвалідністю, які разом з усіма членами команди виконували завдання, демонструючи величезне прагнення до перемоги.

До організації та участі у святі було запрошено учасника АТО - Андрія Губу, який провів для дітей на станції «Патріот» міні-тренування з навчання одягати бронежилет та каску, а також виносити «пораненого» з поля бою. Щиро вдячні Андрію за участь у святі та вагомий внесок у патріотичне виховання нашого підростаючого покоління.

Також висловлюємо подяку за співпрацю та надання благодійної допомоги (шоколадні батончики) голові районної організації товариства Червоного Хреста Ларисі Харченко.

Зазначимо, що відпочинково-культурологічна програма працює на базі 8 клубів. Відпочинок за програмою безкоштовний, особлива увага приділяється залученню до відпочинку дітей та підлітків з кризових та пільгових категорій сімей .

 

Перейти до спискуВерсiя для друку