КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2013

Керівникам підприємств, фізичним особам – підприємцям.

 Інформуємо Вас, що 17-19 жовтня 2013 рокуу столиці Російської Федерації відбудуться Дні Києва у Москві – масштабне представлення міста Києва, програма якого включатиме офіційну частину, культурну складову та економічний блок.

Ключовою метою заходу є активізація та налагодження економічних зв’язків, пошук та розширення кола партнерів для реалізації інвестиційних проектів, представлених Київською міською владою та приватними українськими компаніями, практичне напрацювання питань для подальшого співробітництва. Підготовку та проведення ділової програми Днів Києва у Москві покладено на Київську торгівельно-промислову палату.

В рамках Днів Києва у Москві заплановано проведення російсько-українського бізнес-форуму під патронатом керівництва міст Києва та Москви, за участю представників державних організацій та бізнесу.

Пропонуємо Вам взяти участь у зазначеному заході, залучитися до низки події у рамках Днів Києва у Москві: відвідування гала-прийому, заходів, які презентують культурну спадщину, тощо.

Про прийняте рішення просимо повідомити відділ міжнародних зв’язків Київської ТПП (відповідальні за економічний блок: Сергій Ладогубець, Ігор Полюдов, тел., факс (044) 482-04-34/35; [email protected],  [email protected]), відділ торгівлі та споживчого ринку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації – тел. 280-24-58, 280-17-25.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.