КМДА Київська міська державна адміністрація


8 травня 2015

«І знову весна, і знову Перемога!»

«І знову весна, і знову Перемога!»

7 травня в рамках проведення патріотичного тижня в актовій залі школи № 134 відбулася урочиста лінійка-мітинг «І знову весна, і знову Перемога!» за участі ветеранів війни та дітей війни на чолі з головою Ради ветеранів 602-го мікрорайону Комірчим Олексієм Арсентьєвичем. Фотозвіт.
 
Кожен з почесних гостей отримав від учнів на знак подяки власноруч виготовлену квітку маку, як символ Перемоги. Зроблені спільно учнями та вчителями макові квітки можна побачити скрізь у школі, зокрема на першому поверсі у холі та на стенді з учнівськими художніми роботами до Дня Перемоги.
 
Під час лінійки-мітингу зі словами привітання до колективу школи звернулася член Ради ветеранів Наумова Алевтина Олексіївна. Від адміністрації гостей привітав директор школи Шпилька Юрій Вікторович.
 
Присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих під час Другої світової війни та героїв сучасності, які не пошкодували себе заради миру в Україні.
 
Для гостей прозвучали: пісня Анатолія Пашкевича «Степом» на слова Миколи Негоди у виконанні учениці 11 класу Лісковацької Юлії та пісня «Човен» на слова та музику Олександра Пономарьова у виконанні вчителів музики Лузана Миколи Вікторовича та Бондарчук Олени Іванівни. Також учні провели флеш-моб пам’яті «Ми хочемо миру».
 
Фінальним акордом свята стала пісня «Свята Перемога» на слова Юрія Рибчинського у виконанні медичної сестри школи Дулі Ганни Василівни.
 
По завершенню лінійки у класних кімнатах відбулися «круглі столи» під назвою «Зустріч двох поколінь». Тут учні мали змогу поспілкуватись з ветеранами, почути розповіді безпосередніх учасників війни.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.