Головна  →  Новини  →  2 квітня 2015

В РДА обговорили питання підвищення правової освіти та культури населення

В РДА обговорили питання підвищення правової освіти та культури населення

30 березня в Печерській РДА під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Олени Донець відбулося засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правових питань, в якому взяли участь представники управління освіти, відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю і ЗМІ, відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, Служби у справах дітей.
 
Захід відвідав заступник голови Печерського районного управління юстиції у місті Києві Віктор Журавко.
 
Під час засідання були обговоренні важливі питання, зокрема:

-   програма правової освіти населення Печерського району міста Києва на перше півріччя 2015 року;
-   сприяння підвищенню інформування населення з питань чинного законодавства України через ЗМІ;
- співпраця з громадськими організаціями, діяльність яких спрямована на правове виховання дітей, молоді та підвищення правової культури населення.
 
Захід відбувся на виконання Плану роботи міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Печерського району на 2015 рік, затвердженого головою міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення Печерського району міста Києва від 12.01.2015 року та відповідно Програми правової освіти населення Печерського району міста Києва на 2011-2015 роки, затвердженої розпорядженням голови Печерської районної у м. Києві державної адміністрації від 01.03.2011 року № 103.

Перейти до спискуВерсiя для друку