КМДА Київська міська державна адміністрація


5 березня 2015

Київрада унормувала процедуру надання додаткових гарантій учасникам АТО

Київська міська рада прийняла рішення, яким унормувала процедуру надання додаткових гарантій учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко

«Проект рішення, який готувала робоча група з координації надання допомоги учасникам АТО, упорядкував питання надання матеріальної допомоги на поховання, компенсаційних витрат на дороговартісне лікування, які відтепер будуть надаватися всім учасникам АТО, а не лише учасникам бойових дій», – пояснив Володимир Бондаренко.

Він додав, що зазначеним рішенням також встановлено чіткий алгоритм доправлення тіл загиблих учасників АТО до Києва за рахунок бюджетних коштів.

Сума коштів на надання щорічної одноразової матдопомоги та допомоги на поховання лишається поки незмінною: 2500 гривень.

«Станом на цей момент, столична програма підтримки учасників АТО є найбільш повною з-поміж інших обласних центрів та, навіть, областей»,  – зауважив керівник апарату КМДА.

Він нагадав, що міська влада нещодавно створила перший збірник методичних матеріалів про соціальні гарантії учасникам антитерористичної операції та членам їхніх сімей.

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.