КМДА Київська міська державна адміністрація


14 березня 2023

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня українського добровольця

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової до Дня українського добровольця

Дорогі співвітчизники!

Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця. У цей день ми вшановуємо мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності нашої Батьківщини.

Події 2014 року, а потім і повномасштабне вторгнення терористичної росії на територію України у 2022-му, показало всю велич українського народу, самовіддану готовність до боротьби, незламність духу і силу волі. Тисячі людей у всіх регіонах країни добровільно взяли зброю до рук і стали на захист своєї Батьківщини. Хтось доєднався до лав Збройних Сил України, інші – до територіальної оборони, і сьогодні тисячі добровольців приєднуються до формувань «Гвардії наступу».

Я переконана, що український народ неможливо здолати чи пригнітити, адже ми готові відстоювати свої кордони, свою незалежність, свою ідентичність. Вільна Україна – ось наша мотивація, а готовність самовіддано обороняти рідну землю – головна запорука нашої Перемоги!

Українські добровольці – це символ звитяги, самопожертви та героїзму. Уклінно дякую вам! Нехай янголи-охоронці оберігають вас!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                  Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.