Головна  →  Новини  →  8 лютого 2023

Минулого тижня столичним метро скористалися майже 3,9 мільйона пасажирів, із яких 954 тисячі – пільговики

Минулого тижня столичним метро скористалися майже 3,9 мільйона пасажирів, із яких 954 тисячі – пільговики. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

За цей час, із 30 січня до 6 лютого, було проведено необхідні планові ремонтні роботи: замінено 5 шпал, 33 бруси та 62,5 метри рейки. На станціях «Дружби народів» та «Шулявській»  тривають почергові капітальні ремонти ескалаторів.

Інтервали руху поїздів у пікові години становлять 4-5 хвилин, у міжпік – 8-10 хвилин. Детальна інформація про графік роботи метрополітену за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/7290.

Під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово.

Прохід на станцію в комендантську годину (із 23:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий:

  • при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ – посвідчення особи;
  • прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу. Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей;
  • уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Як зазначає «Київський метрополітен», мистецький проєкт «Вишиті болем», який проходить на станції метро «Золоті ворота», продовжено до 20 лютого. Це проєкт на підтримку людей, що пережили сексуальне насильство під час війни. Він розповідає історії, вишиті на рушниках та перекладені на нетравматичну й доступну всім мову орнаменту.

Надрукувати

 

Джерело: КМДА

 
Перейти до спискуВерсiя для друку