КМДА Київська міська державна адміністрація


31 січня 2023

У 2022 році ЦКС надав майже 7 млн консультацій та долучився до застосунку «Дія» для цифрової ідентифікації документів

У 2022 році фахівці комунального концерну «Центр комунального сервісу» надали киянам майже 7 млн консультацій та послуг, що стосуються питань житлово-комунальної сфери. Колектив ЦКС продовжував працювати дистанційно, зокрема в укриттях під час повітряної тривоги. Про це повідомляє комунальний концерн.

Задля безпеки споживачів та працівників, підприємство змушене було тимчасово призупинити особистий прийом відвідувачів у районних сервісних центрах Києва. Робота перших центрів на місцях була відновлена у квітні 2022 року, а прийом споживачів здійснювався за попереднім записом. У травні вдалося повністю відновити прийом у всіх 10-ти районних сервісних центрах за попереднім записом і надавати повний комплекс послуг.

Завдяки співпраці з Міністерством цифрової трансформації України для зручності споживачів було запроваджено механізм ідентифікації та можливість передачі документів за допомогою шерингу в застосунку «Дія». Цей функціонал дозволяє передавати копії цифрових документів у кілька кліків. Вирішувати практично всі житлово-комунальні питання можна дистанційно, не відвідуючи сервісні центри.

Також розширено сервіс із оплати комунальних послуг через особистий кабінет для мешканців Київської області. Тепер на сайті КК «Центр комунального сервісу» споживачі можуть додавати об’єкти, що розташовані в Київській області, а також швидко і зручно сплачувати рахунки за отримані житлово-комунальні послуги.

Колектив КК «Центр комунального сервісу» вдячний усім споживачам, які в цих надскладних умовах змогли здійснювати оплату за спожиті послуги. Кожен платіж – це значна підтримка підприємств критичної інфраструктури Києва. У ЦКС зазначили, що, зокрема, завдяки оплаті киян за комунальні послуги, у столиці є тепло та вода. Адже від початку дії воєнного стану в Україні комунальні служби Києва працюють у посиленому режимі та у надзвичайно складних умовах, щоб забезпечувати життєдіяльність столиці.

Нагадаємо, КК «Центр комунального сервісу» працює як єдина абонентська служба для киян і надає повний комплекс послуг: консультації щодо нарахувань, перерахунків та оплати за житлово-комунальні послуги, зміни власника особового рахунку, пошуку платежів, прийняття на облік лічильників та актуалізацію їх показань, укладення договорів із виконавцями послуг, вирішення питань заборгованості тощо.

 

Джерело: КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.