КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Збройних Сил України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Збройних Сил України

Шановні захисники і захисниці!

 

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем Збройних Сил України!

 Сьогодні ми, як ніколи, усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов'язком справжніх патріотів.

 На долю нашої держави випало чимало потрясінь і випробувань, які вже закарбувались на сторінках історії України. І завжди, на сторожі рідної землі,  за першим її покликом ставали ви – мужні захисники та захисниці.

 Зараз наша країна переживає важкі часи і кожний військовий – це зразок національного бойового духу, сили і могутності українського народу.

 Дякую усім, хто у нелегкий для нашої країни час обрав справою свого життя  захист Батьківщини. Низький уклін та вічна пам'ять тим, хто віддав своє життя за рідну українську землю.

 Нехай любов до України та людська повага надихають вас на нові звершення у благородній справі - захисті кордону рідної держави. Бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, миру та злагоди!

 

Слава Україні!

 З повагою

 

Голова Печерської районної 

в місті Києві державної адміністрації                          Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.