КМДА Київська міська державна адміністрація


2 грудня 2022

Резиденція Святого Миколая відкрила свої двері для дітей та дорослих

1 грудня у центрі найбільшого музейного комплексу України, у величній пам’ятці архітектури, Великій лаврській дзвіниці, розпочала свою роботу Резиденція святого Миколая. 

Гостями свята були діти сімей внутрішньо-переміщених осіб та військовослужбовців Печерського району.

Маленькі відвідувачі, на долю яких випали вже такі дорослі проблеми, яким зараз важко адаптуватися на новому місці. Це діти-які залишися без самого необхідного: друзів, знайомих, кола рідних. Такі заходи дарують щасливі усмішки та гарний настрій напередодні новорічних свят.

Відвідав Резиденцію і заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький, виступивши з привітальним словом, та разом зі Святим Миколаєм засвітили святковий посох.

Цей проєкт, як спільна ініціатива Печерської районної в місті Києві державної адміністрації та Національного заповідника «Києво-Печерська Лавра», вже вісім років дарує маленьким мешканцям району святковий настрій.

Для дітей та дорослих лунали веселі пісні від артистів Академічного  ансамблю пісні і танцю Державної прикордонної служби України. Всі дітлахи активно брали участь у святковій програмі, спостерігали за героями, танцювали, веселились і з нетерпінням чекали зустрічі зі Святим Миколаєм.

Після побаченого дійства присутні відчули новорічну атмосферу, отримали безліч позитивнихемоцій та розповіли про свої бажання Святому.

Святий Миколай запрошує до себе в резиденцію на гостину, де діти і дорослі зможуть написати листа Святому та зробити фото на згадку.

Резиденція буде відкрита у вихідні дні та 19 грудня з 11:00 до 16:00 за адресою: вул.  Лаврська, 9, Велика лаврська дзвіниця.

Інформацію щодо відвідування можна уточнити за телефонами: (044)406-63-66; 050-276-00-94.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.