Головна  →  Новини  →  29 вересня 2022

Працівників освіти Печерська привітали зі святом

Голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова та її перший заступник Анатолій Корж, а також директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян привітали освітян Печерського району  з професійним святом – Днем працівників освіти.

 «Незважаючи на всі виклики сьогодення, заклади  освіти адаптувалися до нових вимог та продовжують освітній процес. Навіть в умовах пандемії, військової агресії ви адаптувалися і змогли продовжити навчати наших дітей. Дякуємо вам за вашу нелегку та самовіддану працю» - звернулася до освітян очільниця району Наталія Кондрашова та побажала міцного здоров’я, творчої енергії, натхнення та віри у щасливий завтрашній день, а найголовніше швидшої Перемоги.

 З вітальними словами до педагогів та словами вдячності за самовіддану, сумлінну працю на освітянській ниві звернулися директорка Департаменту освіти і науки КМДА Олена Фіданян,  перший заступник голови Печерської РДА Анатолій Корж,  начальниця управління освіти та інноваційного розвитку Печерської РДА Тетяна Копил-Філатова та голова Печерської районної організації профспілки працівників освіти Олександра Баклан.

Найкращим працівникам освітянської галузі вручено відзнаки Департаменту освіти і науки КМДА та Подяки голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за сумлінну самовіддану працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток освітньої галузі Печерського району та з нагоди Дня працівників освіти.

 На завершення заходу музичні вітання присутнім подарували народний художній колектив дитячий хор «Щедрик», народний художній колектив театр «Студія 5.1» та заслужена артистка України Ванда Дріневська.

 Зі святом!

Перейти до спискуВерсiя для друку