Головна  →  Новини  →  27 вересня 2022

Минулого тижня київським метрополітеном скористалось 4 мільйони пасажирів, із яких 946 тисяч – пільговики

Минулого тижня, 19 – 26 вересня, столичною підземкою скористалось 4 мільйони пасажирів, із яких 946 тисяч – пільговики. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

За цей період фахівці підприємства провели необхідні планові ремонтні роботи. Зокрема, замінили 28 шпал дерев’яних, 36 шпал залізобетонних, 11 брусів на стрілочних переводах та 50 метрів рейки.

У звичному режимі запрацював пересадочний вузол метро «Золоті ворота» – «Театральна»: там завершили капітальний ремонт ескалаторів. Водночас на станції метро «Лісова» ремонтні роботи тривають. Почерговий ремонт ескалаторів розпочнеться 28 вересня і на станції «Дружби народів».

Інтервали руху поїздів у пікові години становлять 3-4 хвилини, у між пік – 6 хвилин. Детальний графік руху поїздів та режим роботи станцій за посиланням: http://metro.kyiv.ua/node/103.

Нагадаємо, що під час повітряної тривоги рух поїздів наземними ділянками призупиняється, а підземні станції працюють як укриття цілодобово. Прохід на станцію в комендантську годину (з 23:00 до 05:00) під час повітряної тривоги такий:

  • при вході в метрополітен як укриття обов’язково необхідно мати документ-посвідчення особи;
  • прохід на станції для укриття забезпечують правоохоронці. Контакт поліції розміщено біля входу. Також для виклику чергового можна скористатися дзвоником біля вхідних дверей;
  • уночі працює той же вестибюль, що й у денну зміну.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку