КМДА Київська міська державна адміністрація


9 вересня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту

Шановні спортсмени, тренери, ветерани спорту,

фахівці сфери спорту та фізичної культури!

 

Прийміть найтепліші та найщиріші вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Це свято уособлює велич сили духу, незламності, здорового способу життя, мужності та патріотизму.

Значення фізичної культури і спорту в суспільстві важко переоцінити: масовий спорт – це здоров’я громадян, спорт вищих досягнень – це престиж району, міста, країни. Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, а фізичне виховання – це здоров’я нації. Саме фізична культура є для людини джерелом здоров’я та довголіття.

Сьогодні спортивні діячі представляють Україну не лише на спортивній арені, а й стоять на захисті України, на захисті прав людини та демократичних цінностей. Фізична підготовка є важливою складовою всебічної підготовки Захисника. Адже фізично загартовані та морально стійкі військовослужбовці здатні долати всі виклики, що виникають в ході виконання службових та бойових завдань. 

Слова глибокої пошани висловлюю ветеранам фізичної підготовки і спорту, які передають молодим фахівцям свій безцінний досвід.

Дякую кожному з вас за ваш внесок в розвиток фізичної культури і спорту в Печерському районі та за його межами, за ваш високий професіоналізм та за те, що надихаєте своїм прикладом! Наші спортсмени – гордість всієї України.

Бажаю всім плідної праці та успіхів у всіх звершеннях, спортивних і життєвих перемог і такої бажаної нашої спільної Перемоги!

Слава Україні!       

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.