КМДА Київська міська державна адміністрація


12 серпня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем молоді

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем молоді

Дорога молодь!

Сьогодні, 12 серпня, Україна відзначає День молоді разом з усім світом. Глава держави підписав відповідний указ № 333/2021 з метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів.

Війна — неабиякий виклик для української молоді. Нові випробування, що постали перед Україною та світом, вимагають від нас вчитися робити те, чим раніше не займались, і кількість роботи нестримно зростає. Кожен працює задля наближення перемоги України на своєму фронті. Ми з вами точно знаємо, що наша Сила в нашій Єдності.

Ви здобуваєте освіту в наших українських закладах вищої освіти, де викладачі  іноді читають лекції з окопу online, у Skype. Наші викладачі записують відеоуроки та завдання для учнівської та студентської молоді у метро, під час повітряної тривоги. Наші військові, не залишаючи позицій на передовій, складають іспити, захищають дипломи та наукові звання та укладають шлюб у Zoom.

Ваша активна громадянська позиція, волонтерська діяльність під час війни, безпосередня підтримка нашої держави, її захист є запорукою нашої Перемоги у цій війні, зміцнення вітчизняної економіки, її інтеграції у світовий ринок високих технологій та ідей.

Дорога молодь, ви не боїтеся ставити перед собою амбітні й великі задачі, постійно вдосконалюєтеся. Бажаю вам жити у вільній, самостійній, суверенній, неподільній та незалежній державі.

Ми разом докладаємо максимум зусиль, щоб всі молоді люди повернулися в Україну, до свого міста, до рідного Печерська.

Я щиро пишаюсь нашою свідомою молоддю, яка стала на захист України, на захист прав людини та демократичних цінностей.

Слава Україні!

Разом до Перемоги! 

З повагою

 

Голова

 

Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                        Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.