КМДА Київська міська державна адміністрація


10 серпня 2022

До уваги киян! «Центр комунального сервісу» проводить звірку номерів квартирних лічильників для коректних нарахувань за холодну та гарячу воду

Комунальний концерн «Центр комунального сервісу» проводить звірку номерів індивідуальних лічильників, щоб забезпечити коректні нарахування за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення холодної та гарячої води.

Як повідомляє ЦКС, у частини споживачів Києва за особовим рахунком в облікових базах підприємств, що здійснюють виконання послуг, відсутній номер лічильника. Це не дозволяє завантажувати актуальні показання при їхній передачі або здійснювати коригування у випадку звірки.

Зверніть увагу: якщо на електронну пошту надійшло таке повідомлення, у ЦКС просять, не зволікаючи, направити дані про квартирні лічильники води.

Також перевірити номери лічильників гарячої та холодної води можна в інфоблоках виконавців послуг (ПрАТ «АК «Київводоканал та  КП «Київтеплоенерго»), в особистому кабінеті ЦКС (https://cks.com.ua/cabinet) або в паперовому рахунку-повідомленні – номер має бути тотожним із номером, що зазначений безпосередньо на лічильнику та у його паспорті.

Для актуалізації даних лічильників необхідно надати фото або скан-копії:

  • актів монтажу або опломбування лічильників;
  • паспортів лічильників або сертифікатів про проходження повірки;
  • фото лічильників на момент звернення для звірки показань та за необхідності коригування.

Надати цю інформацію можна через канали обслуговування «Центру комунального сервісу»:

Із додатковими питаннями можна звертатися до call-центру ЦКС (044) 247-40-40 і за додатковими телефонами сервісних центрів.

Джерело: КМДА
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.