КМДА Київська міська державна адміністрація


15 липня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем українських миротворців

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем українських миротворців

Шановні миротворці! 

Щиро вітаю вас з професійним святом - Днем українських миротворців, який в Україні відзначається щороку 15 липня.

Мир є найціннішим словом у сучасному світі, а миротворча діяльність – одна з найбільш поважних місій, що вимагає високого професіоналізму, відваги і мужності, та є важливим засобом збереження миру та стабільності в країнах, де йде війна.

За всі роки участі у міжнародній діяльності, українські миротворці зарекомендували себе професіоналами, які здатні виконувати завдання будь-якої складності.

А сьогодні, ви стали миротворцями і на українській землі, захищаючи рідну країну,  відстоюючи територіальну цілісність нашої держави.

Схиляємо голови перед героями, які загинули, виконуючи благородну місію захисту миру, запобігаючи і ліквідуючи загрозу життю людей! Ваш подвиг ніколи не буде забутий.

Щира вам подяка за відвагу, терпіння, стійкість, мужність і героїзм, проявлені у боротьбі за мир. Бажаю вам та вашим родинам здоров’я, щастя, добра та Миру! Нехай ваші високі професійні та моральні якості й надалі слугують ідеалам гуманізму та справі захисту життя людей.

Слава воїнам-миротворцям!

Слава Україні!

З повагою

 

Голова

 

Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                        Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.