КМДА Київська міська державна адміністрація


7 липня 2022

На Печерську розпочато прийом документів для присудження Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування

  

З метою сприяння соціальній активності молоді, широкому залученню її до суспільного життя, подальшого розвитку місцевого самоврядування, морального і матеріального заохочення її кращих представників за значний внесок у вирішені соціально значимих для громад міста питань щороку до Дня місцевого самоврядування призначається Премія Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування.

Премія Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування присуджується:

особам, які активно сприяли процесам розвитку місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових проблем територіальної громади м. Києва;

молодіжним (дитячим) громадським організаціям, що активно сприяли процесам розвитку місцевого самоврядування, досягли значних результатів у вирішенні соціальних і правових проблем територіальної громади м. Києва.

Для здобуття премії необхідно подати документи відповідно до рішення Київської міської ради від 15.05.2019 № 538/7194 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 27.10.2005 № 256/3717 «Про Премію Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування».

Пропозиції приймаються Відділом молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації до 01.09.2022 за адресою: вул. Цитадельна 5/9; відповідальна особа – Тетяна Карпенко, 044 280 21 58, 044 280 62 11.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.