КМДА Київська міська державна адміністрація


4 липня 2022

4 липня –День Національної поліції України

4 липня –День Національної поліції України

Сьогодні українські поліцейські відзначають своє професійне свято – День Національної поліції України. Встановлено це свято Указом Президента України від 9 грудня 2015 року № 693/2015 (зі змінами), ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку. 

На поліцію покладено відповідальне і благородне завдання – захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, забезпечення громадської безпеки.

Здійснення щоденної нелегкої місії від працівників поліції вимагає виняткової відповідальності, сумлінності та високої фахової підготовки.

У цей день вітаємо всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Адже честь і гідність, бажання працювати і змінювати країну на краще – це ті основні якості, які повинен мати працівник поліції.

Бажаємо міцного  здоров’я, Миру та благополуччя,  щоб ваші професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.