КМДА Київська міська державна адміністрація


17 червня 2022

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем медичного працівника

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем медичного працівника

Шановні працівники медичної галузі!

 

Щороку у третю неділю червня відзначають День медичного працівника.

Лікар - професія необхідна у будь-які часи, одна з найповажніших. Кому, як не лікареві, людина може довірити найдорожче, що має - життя і здоров′я? Щороку з'являються нові потужні ліки, дороге високотехнологічне устаткування, широкими кроками просувається вперед медична наука. Але всі ці засоби без людини, без лікаря мало чого варті, як інструмент без майстра.

Ваш професіоналізм та наполегливість повертає людей до повноцінного життя. Тепло ваших душ і вірність клятві Гіппократа гідні безмежної поваги. Своєю невтомною працею ви повсякчас демонструєте приклади професіоналізму, витримки та самопожертви.

Хочу висловити всім працівникам медичної галузі глибоку вдячність за непросту працю, за врятовані життя, за повернуті людям здоров’я і радість.

Бажаю вам невичерпних сил, завзяття, творчої наснаги у вашій нелегкій  праці та служінні ідеалам людяності! Нехай усе хороше повертається до вас сторицею!

Будьте ж і самі здорові, зберігайте бадьорість і оптимізм!

Зі святом вас!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                                Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.