КМДА Київська міська державна адміністрація


13 травня 2022

Спільними зусиллями робимо Печерськ ще кращим

Сьогодні, 13 травня, в Наводницькому парку відбулася толока, в якій взяли участь: народна депутатка України Анна Пуртова, начальник Управління екології та природних ресурсів виконавчого органу КМР (КМДА) Олександр Возний, генеральний директор КО «Київзеленбуд» Олексій Король, керівництво Печерської райдержадміністрації – голова Наталія Кондрашова та її перший заступник Анатолій Корж, директор КП УЗН Печерського району Ігор Білий, керівник компанії EVA Landscape Company Олеся Клюшник та працівники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень.

 Учасники толоки висадили саджанці вишні дрібнопильчастої, яку в народі називають сакурою, тим самим поповнивши закладену алею сакур в Наводницькому парку новими деревцями. Щирі слова вдячностіадресуємо керівнику компанії EVA Landscape Company Олесі Клюшник за такий чудовий подарунок, у вигляді 9 саджанців сакури.  

 Дуже сподіваємося, що дана алея, яка складається більше ніж з 30 дерев, стане одним з найулюбленіших місць відпочинку печерян та гостей столиці.

 Навіть у часи війни ми дбаємо про наш район, про сквери й парки, прибираємо їх і висаджуємо нові дерева, бо ми – українці! Наша сила – в нашому прагненні жити в кращому і мирному світі!

 Все буде Україна!

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.