КМДА Київська міська державна адміністрація


18 лютого 2022

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Шановні печеряни!

20 лютого ми вшановуємо подвиг громадян, які віддали своє життя, захищаючи демократичне і європейське майбутнє нашої країни.  День Героїв Небесної Сотні – це день пам’яті й скорботи, невимовного болю за наших невинно загиблих співвітчизників, завдяки яким змінено хід історії нашої держави.

Цього дня 2014 року внаслідок протистоянь загинуло найбільше учасників Революції Гідності. Усі вони залишаться в нашій пам’яті назавжди, як приклад народної єдності та патріотизму.

Революція Гідності змінила кожного з нас – навчила бути небайдужими, брати на себе відповідальність і стояти за Україну до останнього подиху.

Наш святий обов’язок – пам’ятати про подвиг Героїв Небесної Сотні і зробити все, щоб ідеї, за які вони боролися, були втілені у життя. Ми повинні і далі розвивати нашу країну, робити її сильною і заможною.

Нехай над українською землею буде мирне небо, достаток та злагода у кожній домівці, ніколи не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави! 

Слава Українському народові!
Вічна слава Героям!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                               Наталія КОНДРАШОВА

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.