КМДА Київська міська державна адміністрація


14 грудня 2021

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової в День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової в День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

У цьому році відзначаються 35-ті роковини від дня катастрофи, яка стала справжньою національною трагедією, наслідки якої ми відчуваємо й досі. З плином часу вони змінюються, трансформуються, але не зникають.

Минають роки, десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії все одно хвилює всіх тих, кого він зачепив своїм крилом.

Саме тому, традиційно щороку 14 грудня, в день прийняття в експлуатацію комплексу захисних споруд «Укриття», ми вклоняємося людям, які стали на боротьбу з ядерною стихією і  захистили теперішні й прийдешні покоління від радіаційного лиха.

Схиляємо голови в пошані перед кожним, чиє життя забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. Подвиг цих людей назавжди записано до літопису людської мужності, він вічно залишиться у пам’яті українського народу.

Шановні ліквідатори зичу вам та вашим рідним міцного здоров’я і довголіття. Нехай ваша самопожертва дає поштовх прийдешнім поколінням замислюватися над використанням мирного атому та з повагою ставитися до всього дарованого природою.

 

З повагою,

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                               Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.