Головна  →  Громадська рада  →  10 грудня 2021

15.12.2021 відбудеться чергове засідання Громадської ради при Печерській райдержадміністрації

15 грудня 2021 року о 15:00 в Актовій залі Печерської райдержадміністрації та одночасно в режимі zoom-відеоконференції відбудеться чергове засідання Громадської ради при Печерській районній в м. Києві державній адміністрації.

Початок реєстрації о 14:30. 

Засідання буде проведено з урахуванням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом».

Адреса: вул. М. Омеляновича-Павленка, 15

(велика актова зала, ІІ-ий поверх).

В проект Порядку денного включені наступні питання:

1. Про розгляд антикорупційної експертизи проекту розпорядження Печерської районної в м. Києві державної адміністрації «Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, та Порядку їх відшкодування в Печерській районній в місті Києві державній адміністрації» (доп. Недашківський М.С.)

2. Про розгляд антикорупційної експертизи проекту розпорядження Печерської районної в м. Києві державної адміністрації «Про встановлення додаткових пільг з плати за навчання у позашкільних навчальних закладах Печерського району м. Києва» (доп. Недашківський М.С.)

3. Про підсумки роботи комісій Громадської ради у 2021 році

(доп. голови комісій)

4. Про план роботи Громадської ради на 2022 рік (доп. Ружанська В.М.)

5. Про розгляд звернень мешканців на адресу Громадської ради щодо проблемних ситуацій, що виникли на території Печерського району.

(доп. члени Громадської ради) 

6. Різне.

Перейти до спискуВерсiя для друку