КМДА Київська міська державна адміністрація


3 грудня 2021

Волонтери – люди доброї волі: тепла зустріч з нагоди Міжнародного дня волонтерів

 

Сьогодні, напередодні Міжнародного дня волонтерів в приміщенні Печерської райдержадміністрації відбулася зустріч з представниками волонтерського руху – людьми, які творять добро.

 З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький, зазначивши якою важливою є діяльність волонтерів, які роблять добрі справи для бійців, поранених, сиріт, хворих та людей, які потребують підтримки.

 За дорученням очільниці району Наталії Кондрашової та з нагоди Міжнародного дня волонтера Анатолій Невмержицький вручив Подяки голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації людям, без перебільшення, з великої літери, які не один рік займаються справою волонтерства.

 За активну за активну волонтерську діяльність, небайдужість, допомогу українській армії в здобутті перемоги на сході нашої країни Подяки отримали:

-         Ігор Логвіненко;

-         Олег Горбачов;

-         Володимир Фетюхін;

-         Ганна Горбаньова.

 За активну громадську позицію, багаторічну волонтерську діяльність Подяки були вручені представникам:

-         Всеукраїнської благодійної організації «Мама і немовля»;

-         відокремленного підрозділу громадської організації «Спілка Учасників, Ветеранів, Інвалідів АТО та бойових дій» у Печерському районі міста Києва;

-         Громадської організації «Театраліум-ЮА»;

-         Громадської організації «Інтегрум»;

-         Волонтерської сотні «Доброволя»;

-         Громадської організації «Союз «Золотий Вік України».

 Зустріч відбулася в теплій, доброзичливій атмосфері. Під час спілкування присутні поділилися досвідом та корисною інформацією, обмінялися контактами та одразу запланували реалізацію певних спільних ідей.

 Щоденна діяльність волонтера – це врятовані життя, долі, об’єднані громадяни, які готові прийти на допомогу іншій людині. 

 Волонтерська діяльність має неоціненне значення та є основою соціально відповідального суспільства.

 Нехай прагнення робити добро стане нашою  щоденною потребою!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.