КМДА Київська міська державна адміністрація


26 листопада 2021

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня пам'яті жертв голодоморів

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня пам'яті жертв голодоморів

Шановні печеряни!

Щороку в останню суботу листопада українці та світ вшановують пам'ять убитих голодоморами. Голодомор – злочин геноциду проти українського народу, злочин проти людяності.

Сьогодні ми в скорботі схиляємо голови та згадуємо страшну трагедію, яка забрала життя мільйонів наших співвітчизників і вписалася чорними сторінками в історію України.

У цей день наші серця наповнені болем через співчуття безвинним жертвам, гнівом через нелюдську жорстокість, з якою були загублені голодною смертю людські життя, обуренням через спроби влади приховати правду про цей злочин.

Наш  святий обов’язок – зробити все, аби пам'ять про жертв голодоморів була живою для нинішніх та прийдешніх поколінь, аби ніколи не допустити подібного на нашій українській землі та в світі, берегти мир і спокій, жити у злагоді й порозумінні.

Вічна пам'ять!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                               Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.