КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2021

Відбулася зустріч із членами родин загиблих героїв АТО /ООС та Героїв Небесної сотні

Відбулася зустріч із членами родин загиблих героїв  АТО /ООС  та Героїв Небесної сотні

11 жовтня напередодні свята Дня захисників і захисниць України  голова Печерської райдержадміністрації Наталія Кондрашова спільно з заступником  Анатолієм Невмержицьким та  начальницею Управління соціального захисту населення Печерської РДА Ольгою  Мозговою зустрілися з сім’ями загиблих в Антитерористичній операції, Операції Об'єднаних сил та Героїв Небесної сотні.

Присутніми обговорено концепцію  встановлення куточка пам’яті загиблим героям в приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з конкретними пропозиціями до проєкту.

«Схиляємо голови перед мужністю Героїв, які віддали життя, захищаючи Україну. Завжди дуже важко говорити, коли серце переповнює біль та смуток за те, що гинуть молоді хлопці й дівчати, що батькам доводиться хоронити своїх дітей», - промовила Наталія Кондрашова  та висловила щиру подяку  матерям, які  виховали справжніх патріотів, синів України.  

З нагоди свята Дня захисників і захисниць України очільниця району побажала матері і вдовам героїв міцного здоров’я й мирного неба та подарували подарункові набори.

Цінуємо! Пам’ятаємо! Героям слава!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.