КМДА Київська міська державна адміністрація


7 жовтня 2021

З нагоди відзначення Всеукраїнського Дня художника запрошуємо завітати до музею-майстерні династії Зноби-Голембієвських


Всеукраїнський День художника цьогоріч у Печерському районі відзначатиметься 08 жовтня 2021 року на території музею - майстерні Зноби-Голембієвських (вул. Брановицького, 2В).

Печерськ славиться цікавими творчими атмосферними місцями, одним з таких є і музей-майстерня династії Зноби-Голембієвських. Тут зібрано роботи трьох поколінь митців, які творили у жанрі скульптури та живопису і збережено культурне середовище та пам’ять про історію втілення монументальних робіт.

Тому і в цей день на території музею заплановано створення мистецької площадки для зустрічі культурних діячів, митців різних напрямків та стилів. В програмі заходу: екскурсійна  та концертна програма по місцю проведення заходу; спілкування з митцями України; майстер-класи; виставка творів художників та скульпторів.

Запрошуємо завітати до музею-майстерні династії Зноби-Голембієвських з нагоди святкування Всеукраїнського Дня художника 08 жовтня 2021 року вільний вхід з 13 00.

В зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби СOVID-19 передбачені відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи і кількість відвідувачей регулюється.

Довідково:

День художника професійне свято, що відзначається щорічно у другу неділю жовтня відповідно до Указу Президента України «Про День художника» від 9 жовтня 1998 року № 1132/98.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.