Головна  →  Анонси  →  6 жовтня 2021

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkillsUkraine»

  

Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» проводиться вже шість років поспіль. Це наймасштабніші змагання з робітничих професій, що проводяться для учнів, студентів та молодих працівників. Вперше конкурс WorldSkills Ukraine було проведено в 2016 році. З того часу він став невід’ємною частиною української системи освіти та молодіжного життя. Для України це дуже важливо, адже  WorldSkills допомагає не тільки впровадженню кращих міжнародних практик у навчання та державно-приватне партнерство, а й сприяє підвищенню профорієнтації молоді, престижності робітничих професій та професійної освіти.

І як показав досвід минулих років. Сотні хлопців та дівчат завдяки конкурсу зарекомендували себе перед роботодавцями та отримали квиток у професійне майбутнє саме вдома, в Україні.

Більш детальна інформація розміщена на офіційному сайті конкурсу http://www.worldskillsukraine.org/, сторінках конкурсу у Facebook та Instagram.

Оголошення про початок першого регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності «WorldSkills Ukraine» та бланк заявки розміщено на сайті Київського міського центру зайнятості.

https://kie.dcz.gov.ua/novyna/vseukrayinskyy-konkurs-profesiynoyi-maysternosti-worldskills-ukraine

Якщо Ви хочете дізнатись більше інформації про конкурс WorldSkillsUkraine, звертайтесь до Печерської районної філії Київського міського центру зайнятості.

Контактні телефони: (044) 277-36-44; (044) 277-36-62

E-mail:  [email protected]

м. Київ, вул. Іоанна Павла ІІ, буд. 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку