КМДА Київська міська державна адміністрація


17 вересня 2021

У 65 закладах торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ярмарків, закладів загальної середньої освіти здійснено перевірки на дотримання карантинних вимог

На території Печерського району продовжує працювати група контролю за дотриманням карантинних умов у закладах продовольчої та непродовольчої торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування населення, ярмарків, ринків, закладах загальної середньої освіти на дотримання протиепідемічних вимог.

В районі продовжує діяти спільна група у складі представників Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві, КП «Муніципальна охорона», представники Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві.

Так, з 13 по 17 вересня представниками спільної робочої групи здійснено перевірку у 65 закладах на предмет дотримання карантину людей, санітарно-гігієнічних норм, санітарно-протиепідемічних правил і норм, передбачених Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб».

Закликаємо усіх підприємців та громадян бути свідомими та не наражати один одного на небезпеку. Протидія хворобі – наша спільна громадянська відповідальність!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.