КМДА Київська міська державна адміністрація


28 серпня 2021

Звернення голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Звернення голови Печерської райдержадміністрації  Наталії Кондрашової з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Шановні кияни!

 Трагічні події  що відбулися в вересні 2014 року  в історії української держави   отримали назву  «Іловайський котел».

Саме в «Іловайському котлі» за весь час війни на Донбасі загинуло найбільше бійців. Там у полях соняхів наші захисники опинилися сам на сам із підступним і нещадним ворогом. Із Україною в серці і  гаслом «Свобода або смерть» вони гідно билися до останнього подиху. Дуже прикро, що в 21 сторіччі в історії України з’являються  такі трагічні дати.

Загинули молоді повні сил і енергії бійці, які могли б служити на благо своєї Батьківщини. Таке не повинно траплятися на щирій і квітучій українській землі.

Воїни загинули їх не повернути, але пам'ять про них живе у наших серцях.

Кожна квіточка соняшника на наших мирних полях нагадуватиме нам про  тих, хто віддав своє життя за незалежність і свободу нашої країни,  за її територіальну цілісність.

Вічна пам'ять! Слава Героям!

 

З повагою

 

Голова Печерської районної

в місті Києві державної адміністрації                        Наталія КОНДРАШОВА

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.