КМДА Київська міська державна адміністрація


20 серпня 2021

Відкриття виставки живопису Ніни Бондаренко «Мій Крим. Крим–Україна»

Сьогодні, 19 серпня, за участі першого заступника голови Печерської райдержадміністрації Анатолія Коржа та керівника апарату Олени Донець у Великій лаврській дзвіниці Національного заповідника «Києво-Печерська лавра» відбулося відкриття персональної виставки живопису члена Національної спілки художників України Ніни Бондаренко «Мій Крим. Крим–Україна».

На виставці представлені роботи, які були написані в Криму з 1975 по 2014 роки, та роботи з колекції декоративного живопису великоформатних творів «Весна в Криму», створеної в період з 2014 по 2021 роки за спогадами на основі натурних етюдів Криму 1967-2014 років.

Це близько 50-ти робіт із зображеннями кримських краєвидів, місцевого колориту, предметів побуту, дані роботи не лише викликають живе відчуття живописних куточків природи, але й створюють новий світ, просякнутий енергією душі авторки.

Виставка організована з нагоди відзначення 30-річчя Незалежності України, відвідати її зможуть всі охочі до 31 серпня 2021 року з 10:00 до 19:00 у Великій лаврській дзвіниці Національного заповідника «Києво-Печерська лавра» (м. Київ, вул. Лаврська, 9).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.