КМДА Київська міська державна адміністрація


21 липня 2021

Виконання капітального ремонту об’єктів: головна тема наради

20 липня під головуванням голови Печерської райдержадміністрації Наталії Кондрашової відбулась нарада з виконання капітального ремонту об’єктів у 2021 році.

Участь в нараді взяли заступник голови райдержадміністрації Анатолій Невмержицький, керівник апарату Олена Донець, представники структурних підрозділів та управлінь, а також керівники комунальних служб.

Під час наради присутні обговорили терміни виконання робіт з капітального ремонту об’єктів та стан виконання робіт, що передбачені розпорядженням Печерської райдержадміністрацією від 08.02.2021 № 84 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2021 році за рахунок бюджетних коштів по Печерській районній в місті Києві державній адміністрації» (зі змінами).

Особливу увагу Наталія Кондрашова акцентувала на якості виконання робіт та дотримання термінів.

Довідково: відповідно до розпорядженням Печерської райдержадміністрацією від 08.02.2021 № 84 «Про капітальний ремонт об’єктів, що фінансуються в 2021 році за рахунок бюджетних коштів по Печерській районній в місті Києві державній адміністрації» (зі змінами) затверджено адресний перелік об’єктів капітального ремонту на 2021 рік та передбачені кошти на загальну суму  понад 92 000 тис. грн. на виконання робіт на 40 об’єктах.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.