КМДА Київська міська державна адміністрація


16 липня 2021

Відбулось засідання комісії з розгляду питань надання одноразової адресної матеріальної допомоги

Заступник голови Печерської райдержадміністрації Анатолій Невмержицький провів засідання комісії з розгляду питань надання одноразової адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення міста Києва та киянам, які опинилися в складних життєвих обставинах при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації.

Відповідно до міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» комісія прийняла рішення про призначення 41 малозабезпеченому мешканцю Печерського району матеріальну допомогу.

Департаментом соціальної політики виконавчим органом Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) наказом від 18.02.2021 № 31 «Про внесення змін до Порядку надання одноразової адресної матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення міста Києва та киянам, які опинилися в складних життєвих обставинах» передбачено що матеріальна допомога виплачується у грошовому розміру від 500 грн., але не більше 3 прожиткових мінімумів для осіб, які втратили працездатність встановленого на 1 січня поточного року.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.