КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2021

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Конституції України

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Наталії Кондрашової з Днем Конституції України

 

Шановні мешканці Печерська

вітаю Вас з визначним державним святом – Днем Конституції України!

 

Сьогодні, виповнюється 25 років відтоді, як наша країна отримала важливий, основоположний для новітньої держави Закон – Конституцію.

Конституція визначила найціннішим – життя людини, її здоров'я, честь і гідність, надала кожному громадянину можливості для самоорганізації, свободу слова та віросповідання. І обов’язок кожного українця поважати Конституцію та дотримуватись її законів.

Всі ми усвідомлюємо, що наш добробут, щасливе майбутнє наших дітей, право на свободу, світогляд та ідеологічна багатоманітність суспільного життя, гарантовані Конституцією, залежать від кожного з нас.

Тож нехай День Конституції додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави.

Бажаю Вам міцного здоров’я, добробуту і затишку у Вашій оселі, впевненості, сили, усвідомлення захищеності своїх прав, всього того, що дає нам Конституція і високе звання громадянина України!

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

 

Зі святом!

 

З повагою

  

Голова

 

Печерської районної в місті Києві

державної адміністрації                                          Наталія КОНДРАШОВА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.