Головна  →  Новини  →  24 червня 2021

В Печерській райдержадміністрації проведено засідання комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати

Сьогодні, 24 червня, під головуванням заступника голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолія Невмержицького відбулося чергове засідання Комісії з розгляду питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення в Печерському районі.

У засіданні тимчасової комісії від Печерської РДА взяли участь заступник голови Анатолій Невмержицький та начальник управління соціального захисту Ольга Мозгова. Під час засідання заслухано 10 підприємств-боржників: ДП «Центр-Сервіс», ТОВ «Інтерлагос», ТОВ «Фірма «Пуше», ТОВ «Акрукс груп», ТОВ «Інтегрейтед Технікал Віжн ЛТД», ДП «Українське державне аерогеодезичне підприємство», ТОВ «Скайнет ЛТД», ТОВ «А.С.Груп», ТОВ «Інфотрейд», ТОВ «Айбокс».

Станом на 24.06.2021 укладено та затверджено графіки погашення заборгованості із виплати заробітної плати на 3 підприємствах району (ПАТ «Київський завод «Радар», ТОВ «Інтерлагос», ПАТ «Донбасенерго», ТОВ «Скайнет LTD»); укладено та затверджено графік погашення заборгованості зі сплати платежів до Пенсійного фонду України (пільгові пенсії) по підприємству ТОВ «БК «Укрстальмонтаж» на 2021 рік; погашено заборгованості із виплати заробітної плати  на загальну суму 75,0 млн грн.

Забезпечено проведення щотижневого моніторингу стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати та платежів до бюджету на підприємствах-боржниках району.

Стан справ з погашення заборгованості із виплати заробітної плати  і податків, наповнення бюджету та підвищення розміру заробітної плати на підприємствах до середнього розміру заробітної плати у відповідній галузі  по місту знаходиться на постійному контролі в Печерській районній  в місті Києві державній адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку