Головна  →  Новини  →  24 червня 2021

Віталій Кличко: Місто продовжує роботу над облаштуванням маршруту трамвая, який з’єднає залізничний вокзал та Палац спорту

Місто продовжує роботу над облаштуванням маршруту трамвая, який з’єднає залізничний вокзал та Палац спорту. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив на початку засідання Київради.

У нас залишилося кілька засідань до літніх канікул. Розумію, що спека і трохи складно зосередитися. Але давайте ефективно попрацюємо! Сьогодні ми, зокрема, маємо ухвалити рішення про затвердження нормативної грошової оцінки землі в Києві. Це важливо, бо йдеться про збільшення доходів до бюджету столиці. А також – низку рішень, що дозволять здійснити Києву зовнішні запозичення. Продовжує місто і  роботу над облаштуванням маршруту трамваю, який з’єднає залізничний вокзал та Палац спорту. Зокрема, ми повинні ухвалити рішення про участь у проекті КП «Київпастранс», аби отримати необхідне додаткове фінансування для втілення цього інфраструктурного проекту», – додав він.

Також мер висловив сподівання, що депутати підтримають проект рішення, яке дозволить розпочати облаштування фонтану на Арсенальній площі.

«Сьогодні ми робимо все, –  і я дякую депутатам за конструктивну співпрацю, – задля того, щоб втілювати зміни в столиці. Оновлювати інфраструктуру, будувати садочки та школи, створювати нові парки та сквери, облаштовувати зони відпочинку. Робити Київ гарним, привабливим і комфортним європейським містом. Так, на жаль, це не всім сьогодні подобається. І чиниться багато перепон та маніпуляцій. Але рук ніхто опускати не збирається! Не для того нас обирали кияни! Тому продовжуємо працювати і змінювати наше місто!» – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку