Головна  →  Новини  →  23 червня 2021

Урочисте святкування Дня державної служби та Дня Конституції України

Сьогодні, 23 червня, в приміщенні Печерської районної в місті Києві державної адміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня державної служби та Дня Конституції України.

Запрошеними гостями свята стали представники Київського національного університету імені Тараса Шевченка: проректорка з науково-педагогічної роботи Інна Степанець, проректор з науково-педагогічної роботи Олег Федевич, заступник директора Інституту права Сергій Гринько та доцент кафедри конституційного права Олександр Москалюк.

В цю урочисту мить був підписаний Договір про співробітництво між Печерською райдержадміністрацією та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка, метою якого є сприяння у реалізації державної політики в галузі освіти,  вдосконалення правової освіти населення, обміну досвідом у сфері застосування законодавства України.

З вітальними словами з нагоди 25-ї річниці Конституції України та з професійним святом держслужбовців виступили голова Печерської РДА  Наталія Кондрашова та керівник апарату райдержадміністрації Олена Донець.

Вітальне слово також було надано й гостям Печерської РДА, зокрема,  Олександру Москалюку, який провів міні-лекцію до Дня Конституції.

День прийняття Конституції України – свято волі, цивільного миру та доброї згоди всіх людей на основі закону та справедливості. Конституція – це священний текст, який об’єднує народ.

За сумлінну багаторічну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм очільниця району вручила подяки кращим працівникам адміністрації.

Святковий настрій урочистого заходу та позитвні емоції дарував присутнім гурт «SoloMia».

Перейти до спискуВерсiя для друку